2009. július 23., csütörtök

mindenféle idézetek

"Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet téged mindenki. Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett..., zamatos..., kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik, nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. De tudd ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán leszel. De mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni... "

"Aki szeretetben él, nem büszke, nem akar másokon uralkodni, nem halljátok soha, hogy hibáztatna, vagy gúnyolna másokat. Nem kutat mások szándékai felől, nem hiszi azt, hogy ő jobban cselekszik, mint mások, és soha nem tartja többre magát embertársainál. Aki szeret, az amennyire csak lehet, elkerüli, hogy fájdalmat okozzon.”

"A boldogságot a boldogtalanságtól vékony fal választja el, amit lerombolni könnyű, újjáépíteni nehéz."

"A patak és a szikla összecsapásakor a patak kerül ki győztesen. Nem az ereje, hanem a kitartása miatt."

"Azt mondd, amit mondanod kell, ne azt, amit mások szeretnének hallani."

"Semmit sem szeret jobban a vágy, mint amit nem szabad."

"Nem attól félek, hogy elfelejtesz, hanem azt a lányt felejted el folyton, aki voltál."

"Nem tudom, hogy jó vagyok-e vagy rossz, de tudom, hogyan lehetnék más – mondtam. – Ha te nem lennél, nyomorult lennék."

"Azok, akik úgy akarnak a többi ember életén javítani, hogy a saját életüket sem tanulták meg uralni, többnyire csak rosszabbá tesznek mindent."

"Mást teszünk, mint amit mondunk, mást mondunk, mint amit gondolunk, és mást érzünk, mint amit józan eszünkkel tudunk... És hogy ezek a lelki rétegek szétcsúsztak bennünk, mint egy vulkán fölött a talaj, arról fogalmunk sincs."

1 megjegyzés:

  1. Casino in Maricopa - Mapyro
    The only place 세종특별자치 출장마사지 to go to enjoy the best online gambling 김천 출장마사지 experience in Maricopa. We offer a selection of 천안 출장샵 slots and table games, 토토 사이트 poker, sports 울산광역 출장샵 betting, and

    VálaszTörlés